Cтратегія захисту від нападу акули (по наростаючій)

12. Візьміть водостійкий маркер і напишіть на своїй ляжці: "Вжити до грудня 2000 р.". Пам'ятайте - акули люблять тільки свіже м'ясо.
11. Збираючись купатися, одягайте дуже тісні плавки. Це видовище здатне викликати сильну нудоту не тільки у Ваших колег.
10. Тонко відчувайте потреби акули. Іноді, як і в нас із вами, вони просто мають бути задоволені.
9. Заходьте у воду не раніше, ніж через півгодини після попереднього з'їденого плавця.
8. Не пускайте у воду своїх дітей перш, ніж акули щільно наїдяться сусідськими.
7. І сам плавай не поспішаючи, соковитий биточок.
6. Збираючись плавати - захопіть із собою в море пляшечку м'ятного лікеру. Ця смердюча липка рідина шокує акул надовго, переконавши їх у повній відсутності у Вас смаку. А хто ж їсть несмачне?
5. Добре також плавати разом із жінкою, у якої зараз критичні дні. Запах крові невідворотно приваблює акул саме до неї - і Ви можете почуватися у відносній безпеці.
4. На час літнього відпочинку нанесіть собі кілька тимчасових татуювань з Філіпом Кіркоровим, бажано кольорових. Навряд чи навіть найголодніша акула зазіхне на такого ідіота, як Ви.
3. Якщо не боїтеся серйозного штрафу від місцевих товариств захисту тварин - перед купанням вилийте в море флакончик "Потрійного" одеколону. У цьому випадку більшість акул змушена буде викинутися на берег - а на суші вони досить нешкідливі.
2. Цю рекомендацію з моральних міркувань краще пропустити.
1. І, нарешті, найнадійніший засіб безпеки на пляжі: Запам'ятайте, що використання неякісного або неправильно підібраного крему для засмаги завдає неприємностей на пляжі значно більше, ніж замордовані бідні акули. Cтратегія захисту від нападу акули (по наростаючій)