Основні правила для сторожових собак

ГАЗЕТИ: Якщо вам треба в туалет, використовуйте для цього газету, що валяється на ґанку. Її кладуть туди щоранку, спеціально для цієї мети.

ГОСТІ: Швидко визначте, хто з гостей боїться собак. Пронісшись через усю кімнату, голосно гавкайте і, граючись, застрибніть на нього. Якщо людина впаде на підлогу і почне плакати, оближіть їй обличчя і тихо поскуліть, показуючи, що ви пожартували.
гавкіт: Від собак прийнято очікувати, що вони гавкають. Тож гавкайте - багато і з будь-якого приводу. Вашим господарям буде дуже приємно чути, як добре ви охороняєте їхній дім. Особливо важливо це робити пізно вночі, коли вони безпечно сплять у себе в ліжках. Для людини немає більш заспокійливого почуття, ніж те, яке вона відчуває, прокидаючись ночами і слухаючи ваше гучне гав-гав...

ОБЛИЗУВАННЯ: Завжди ДОБРЕ напийтеся перед тим, як облизувати свого господаря. Люди віддають перевагу чистим язикам. Будьте готові принести йому потім рушник.

ЯМИ: Замість того, щоб рити одну велику яму посеред двору і засмучувати тим самим господарів, краще нарити багато невеликих ямок по всьому двору, які вони не помітять. Якщо ви зробите невеликий горбок із землі збоку кожної ямки, тоді вони можуть подумати, що це просто кроти. У землі ніколи не буває достатньо дірок. Тож намагайтеся щодня виправляти цю помилку.

ДВЕРІ: Місце строго під дверима спеціально зарезервовано для собак, щоб вони могли там спати.

МИСТЕЦТВО ОБНУХУХУВАННЯ: Людям подобається бути обнюханими. У всіх місцях. Це ваш обов'язок догоджати їм у цьому.

ЕТИКЕТ ПІД ЧАС ЇДИ: Під час вечері, завжди сидіть під столом. Особливо, коли приходять гості. Під'їдайте всю їжу, яка падатиме на підлогу. Це також гарний час для практики мистецтва обнюхування.

ПРОГУЛКИ: Дорожнє правило: Коли йдете на прогулянку зі своїм господарем, ніколи не використовуйте свій власний двір як туалет.

ДИВАНИ: Немає жодної заборони на те, що б влягтися на новий диван, після того як ваші господарі пішли спати.

ГРА: Якщо вам не вдається знайти кинутий вам м'яч або палицю, щоб не впасти в очах господаря, збігайте на квіткову клумбу і принесіть йому що-небудь звідти.

ПЕРЕГОНУВАННЯ КОТІВ: Коли женіться за котом, утримуйтеся від того, щоб справді наздогнати його. Цим ви тільки зіпсуєте собі все задоволення.

ЖУВАННЯ: Зробіть свій внесок у взуттєву промисловість. ...З'їжте туфлю або черевик. Основні правила для сторожових собак