Прибирання в будинку

Я прибираю свій будинок згідно з деякими простими правилами, які дуже легко запам'ятати:
1. Якщо Ви щойно вступили в що-небудь і після цього ще й танцювали, то зараз саме час, щоб навести порядок.
2. Якщо Ви знаходите Ваші манікюрні ножиці десь на підлозі в їдальні або встромленими в обробну дошку для хліба на кухні, то це означає, що зараз саме час, щоб прибрати на місце кілька речей, поки Ви ще не зовсім втратили орієнтири.
3. Якщо Вам потрібен протигаз, щоб відкрити холодильник - Ви могли б подумати, чи не час відмовитися від деяких залишків продуктів.
4. Якщо Ви зберігаєте свій гребінець у ванній і одного чудового ранку Ви знаходите на ньому більше волосся, ніж на Вашій голові, то зараз саме час щось зробити.
5. Якщо Ваші рідні збирають підписи сусідів щодо стану галявини перед Вашим будинком - Ви могли б подумати про невеличку таку стрижку трави - але тільки якщо Ви не хочете купити їм одну чи дві лялькові сукні для коників, що живуть у цій прекрасній, зеленій, високій, екологічно чистій траві.
6. Коли Ви перебираєте газети, запитайте себе, коли востаннє хто-небудь цікавився якою-небудь подією за останні півроку (або з часу останнього прибирання, якщо воно раптом відбулося раніше цього терміну). Якщо ніхто не цікавився, викиньте ці газети безжально!
7. Якщо Ви йдете кухнею і залишаєте за собою ланцюжок чистих слідів - спробуйте згадати - куди Ви зачіпали швабру?
8. Якщо потрібно більше 20 хвилин, щоб знайти Ваших дітей, коли Ви хочете розбудити їх вранці, значить, настав час навести невеликий порядок у дитячій. Використовуйте як стимул загрозу не купувати кілька чергових суконь для коників на подвір'ї.
9. Якщо Ви протягом тижня визираєте у вікно і не можете розрізнити дах Вашого автомобіля на тлі асфальту, необхідно або прибрати сміття у дворі, або знайти автомобіль у дворі на дотик і протерти його дах вологою ганчірочкою. Якщо перше не допомогло, а друге не вийшло машину, напевно, все-таки викрали. Прибирання в будинку