Щоденники собаки і кішки

Щоденник собаки:

8:00 Собача їжа! Найулюбленіша їжа!
9:00 Їдемо в машині! Обожнюю!
9:40 Прогулянка в парку! Найчудовіша прогулянка!
11:00 Почухали за вухом! Обожнюю людей!
11:30 Дали кісточку! Моя улюблена їжа!
14:00 Граємо в саду! Моє улюблене місце!
14:20 Махаю хвостом! Улюблене заняття!
17:00 Собача їжа! Найулюбленіша їжа!
18:00 Граємо в м'яч! Моя улюблена гра!
20:00 Дивлюся ТБ! Моє улюблене заняття!
22:00 Сплю на килимку! Моє улюблене місце!

Щоденник кота:

956 день мого ув'язнення. Сьогодні мої тюремники марно намагалися розвеселити мене дивними тонкими висячими об'єктами. Потім вони марнотратно пожирали м'ясо, тоді як я та інші співкамерники давилися сухим кормом та іншими покидьками. Незважаючи на те, що я повною мірою висловив своє презирство до цієї жалюгідної їжі, мені доводиться її вживати, щоб підтримувати силу.

Єдина думка, яка змушує мене тягнути таке жалюгідне існування - це думка про втечу. Щоб досадити їм, я поблював на новий килим. Пізніше я обезголовив мишу і кинув знекровлене тіло до ніг господарів. Цим вчинком я хотів викликати в них тваринний страх демонстрацією своїх можливостей, але вони лише вимовили щось на кшталт "Хороший маленький мисливець". Зрадники!

Сьогодні в мене майже вийшло вбити одного з мучителів обвивши нитку навколо його ніг під час ходьби. Завтра потрібно буде повторити нагорі сходів. Мені здається, що інші співмешканці - суцільні лизоблюди і донощики. Пес явно працює за ідею - його регулярно випускають, але він сам повертається. Мабуть, розумово відсталий. Канарейка - інформатор, доповідає кожен мій крок. Постійно щось розповідає людям. Мої гнобителі навіть помістили її в спеціальну клітку, щоб забезпечити постійний захист. Ненадовго... Щоденники собаки і кішки