Шість із половиною ефективних способів глушіння магнітофона поверхом нижче/вище

1 (гуманний) Виходиш на сходи, спускаєшся/піднімаєшся на потрібний поверх, відчиняєш розподільний щиток, вивертаєш пробку сусіда, залишаєш її в щитку і швидко піднімаєшся/спускаєшся до себе додому. (гарантує мінімум 10 хвилин тиші).
2. (менш гуманний) Виходиш на сходи, спускаєшся/піднімаєшся на потрібний поверх, відчиняєш розподільний щиток, вивертаєш корок сусіда, кидаєш його в сходовий проріз і швидко піднімаєшся/спускаєшся до себе. (гарантує мінімум 20 хвилин тиші).
3. (ще все-таки гуманний) Виходиш на сходи, спускаєшся/піднімаєшся на потрібний поверх, відчиняєш розподільний щиток, вивертаєш корок сусіда, кладеш його собі до кишені та швидко піднімаєшся/спускаєшся до себе. (гарантує мінімум 30 хвилин тиші).
3а. (вже не гуманний) Якщо є в наявності дюбельний пістолет, то можна його захопити з собою і перед відходом вбити пару дюбелів у сусідські двері, так, щоб дюбель увійшов навскоси і прихопив одвірок до коробки. Деякі замість пістолета використовують металеву планку з просвердленими отворами + електровикрутку та імпортні саморізи. Справжні ж професіонали використовують кувалду і довгий цвях. У разі наявності у сусіда залізних дверей - дуже ефективний термічний зварювальний олівець (~500руб в автомагазинах) або переносний зварювальний апарат. (значно подовжує час тиші).
4 (не гуманний) Береш потужні кусачки з гарною ізоляцією на ручках і викрутку з індикатором, виходиш на сходи, спускаєшся / піднімаєшся на потрібний поверх, відкриваєш розподільний щиток, з'ясуєш індикатором фазовий дріт, який йде до сусідської квартири, перекушуєш його кусачками і швидко піднімаєшся / спускаєшся до себе. також можливе застосування додатка 3а. (гарантує мінімум 200 хвилин тиші).
5. (антигуманний, застосування вкрай не рекомендується) Береш потужні кусачки з гарною ізоляцією, викрутку з індикатором, шматок дуже товстого дроту з оголеними кінцями і гарною ізоляцією, гумові рукавички, виходиш на сходи, спускаєшся/піднімаєшся на потрібний поверх, відкриваєш розподільний щиток, з'ясуєш індикатором нульовий дріт, що йде в сусідську квартиру, перекушуєш його кусачками, шматком товстого дроту закорочуєш уривок нульового дроту, що йде в сусідську квартиру, з другою фазою (знаходиш на щитку), (для тих, хто не знає: напруга між фазою і землею 220V, а між двома фазами 380V, природно, від 380V магнітофон згорить) чекаєш 5-10 секунд і дуже швидко піднімаєшся/спускаєшся до себе. Також можливе застосування доповнення 3а. (гарантує мінімум 1200 хвилин тиші).
6. (вкрай високоефективний) Береш гранатомет "Муха"... (гарантує тишу на дуже довгий час). Шість із половиною ефективних способів глушіння магнітофона поверхом нижче/вище