Якби ковбасою торгували, як предметом інтелектуальної власності

1 Одну ковбасу може використовувати тільки одна людина. Людина, яка поділилася з кимось своєю ковбасою, називається піратом, а та, з ким поділилися - злодієм.
2. Фотографія ковбаси прирівнюється до крадіжки.
3. Ковбаса ліцензується, а не продається.
4. Якщо ви берете, нюхаєте, їсте ковбасу або використовуєте її будь-яким іншим способом, цим ви підтверджуєте свою згоду дотримуватися умов ліцензійної угоди.
5. Після купівлі ковбаси її потрібно зареєструвати. Після певного числа з'їдених шматків ковбаси ви можете виявитися не в змозі здійснювати свої права на ковбасу, якщо не активуєте її так, як це пропонується зробити на упаковці.
6. Ви погоджуєтеся з тим, що жодна ковбаса не вільна від помилок, і вам настійно рекомендується носити із собою активоване вугілля або засіб для блювотиння.
7. Якщо ви вставите нові зуби, може знадобитися повторна активація ковбаси.
8. Ковбаса не може бути перепродана або будь-яким іншим способом передана за плату; вона може бути використана тільки для демонстрації, тестування або оцінки.
9. Відрахування за кожну палицю ковбаси перераховуються виробнику протягом 75 років з моменту виробництва. Якби ковбасою торгували, як предметом інтелектуальної власності