Образливість за знаками зодіаку

Овен.
Не знаю, чим ви примудрилися образити це миле створіння, але якщо ви його образили, то вас одразу ж пробачать. Один раз об двері, два рази об рейку. Овни вирізняються досить високим ступенем гнівливості (за винятком тих, хто навчився добре керувати своїми емоціями), але вони швидко і заспокоюються. Вони не злісні. ))) Вони вас потім можуть навіть пожаліти. І принести в лікарню апельсини і квіти. Або просто квіти, але вже на могилу.

Телець.
Ой, а ось їх узагалі не злити б краще. Ні, одразу вони вас на роги не піднімуть. Спочатку вони на вас будуть ображатися. З прочитанням довгих монологів на тему "як недобре - ви образили бідного маленького і, безумовно, няшного Тельця". А ви сидіть і слухайте цю нудятину, благо, говорити її буду виключно для вас із виховною метою. І ось так Тельці будуть вам вимовляти довго. І запам'ятовувати всі ваші гидоти, і знову в тисяча перший раз говорити, що ви поводитеся погано. А потім каааак наподдадуть копитом або рогом! Все, ховатися марно, вас просто знищать. Бо терпіння Тельців вражаюче, але, на жаль, не нескінченне.

Близнюки.
Посваритися з ними можна тільки абсолютно несподівано для себе. І для них теж. Тому що вони самі не знають, як Доктор Джекілл заміниться містером Гайдом, якому весь світ не подобається. Але сварки з Близнюками відрізняються високою швидкістю розвитку і малоймовірним рукоприкладством. Швидше за все, вас просто змішають із брудом на словах. А потім про вас просто забудуть.

Рак.
Раки образливі, і образити їх легко, аж надто гостро вони сприймають навколишній світ. Ображений Рак підступний, мстивий і все одно сентиментальний. Вони вас навіть пробачити можуть. Але вибачення просити треба дуже щиро, не забуваючи доводити, як ви любите скривдженого. Але якщо Раки вирішили мститися, то тут уже вам не допоможеш. Витончена і злісна помста вас наздожене обов'язково.

Лев.
Напевно, ви не так захоплено оцінили Лева. А вони люблять мати повну увагу аудиторії. Тому на вас образяться. Можуть, звісно, вас узагалі ігнорувати як негідних спілкування, а можуть і гаркнути по-лев'ячому, влаштувавши вельми серйозні неприємності. Не забувайте, ці хлопці можуть виявитися досить впливовими. ))) Похваліть їх. ))) Їх є, за що хвалити, і вони так щиро розквітають від цього. І, можливо, все обійдеться.)))) Можливо, вас навіть просять і візьмуть під Левове заступництво.

Діва.
Ви образили Діву? Пишіть заповіт. Діву дуже важко справді образити, але якщо вже комусь це вдалося Діви не злісні, по суті. Навіть не злопам'ятні. Вони можуть майже одразу забути, на що образилися. Але от усіх кривдників зазвичай записують у всілякі чорні та розстрільні списки, тож мститися вам все одно будуть. Виключно з Девійських принципів про належні дії. Помста буде витонченою і жорстокою, і ви навряд чи зможете довести, що це Діва постаралася. Нічого особистого там не буде, але помста, як і будь-яке заняття, Діви люблять здійснювати максимально якісно.

Терези.
Терези не мстять. Вони просто майже не вміють це робити. Зате ображаються, як діти, і люблять позакочувати скандали. А ще можуть довго перелюбствувати кривднику на нерви, усім своїм виглядом показуючи, яка кривдник нехороша людина. Можуть, до речі, і громадськість сповістити про "поганих людей". Плітки найстрашніша Васівська помста. До них треба прийти і сказати "Вибач". І вас одразу пробачать, бо терпіти не можуть бути з кимось у сварці, від цього у Терезів внутрішній світ втрачає гармонію.

Скорпіон.
Заповіт написати ви не встигнете. Мої співчуття вашим рідним. Вас не тільки не пробачать, але будуть мстити так азартно і пристрасно, що "краще б у вашої мами був викидень, а не ви". Скорпіони вкрай злопам'ятні. І образити їх досить легко, як усі знаки Води, вони вирізняються великою сприйнятливістю. До речі, Скорпіони часто можуть спробувати влаштувати кривднику фізичну розправу. Навіть якщо самі в бійку не полізуть, то вже замовити вас кілеру завжди раді будуть. Вони можуть пробачити тільки найближчу для себе людину. Але ось вже цій людині пробачать усе.

Стрілець.
Образити їх складно, вони не зловмисні. Вони, навпаки, миролюбні, але завжди діють із розмахом, властивим знакам Вогню. І якщо на вас образилися, то чекайте скандалу. Та такого, що краще б ви Скорпіона довели, той би вас просто милосердно спробував убити. Стрільці будуть "мстити в моск". Причому, вони настільки ваш мозок замучать, що ви захочете самі піти і повіситися. Але можна заслужити прощення. Просто зробіть те, що від вас очікують Стрільці. Або прикиньтеся добрим віником, убогих вони пожаліють.

Козеріг.
Козерога можна образити. Але важко. Найімовірніше, неприязнь виникне через розкритиковану роботу Козерога або навіть через те, що ви примудрилися перешкодити його справам. Будь-які перешкоди Козеріг усуватиме діловито і ґрунтовно. Мої співчуття вашим рідним. Але якщо ви просто образили Козерога критикою, то спробуйте вмотивовано пояснити йому, що критикували винятково, бажаючи допомогти йому в його нелегкій праці, і готові особисто викладатися, щоб він, ненаглядний, досягнув Дзена і Досконалості. Вони оцінять вашу турботу і пробачать. Рано чи пізно, так чи інакше.

Водолій.
Водолія можна образити. Неприйняттям їхніх ідей, звісно ж, а то чим же Ображений Водолій вас просто кине, навіть скандалити сильно не буде. Він відразу вважатиме, що ви повна нікчема, засумнівається у ваших розумових здібностях, оцінить ситуацію наново з урахуванням чинників, що проявилися, і піде. Туди, де є люди, здатні зрозуміти його геніальні ідеї, а не всякі сноби на кшталт кривдників. Знайдіть Водолія і вибачтесь, ідеї у цих хлопців можуть бути дивними, але, найчастіше, дієвими і вигідними.

Риби.
Ви образили Риб? Подивіться на них. Бачите, як вони, бідні страждають, а все через вас, гада такого? Вам усе ще не соромно? Так, ви монстр, батенько! Риб легко образити, але вони такі добрі, що, скоріше за все, вас пробачать. Крім того, вони розуміють, що від злості з'являються зморшки, і абсолютно цього собі не побажають. А, пробачивши вас, вони виставлять вас - негідником, а себе ангелами. І їм, у глибині душі, подобається ця ідея. До речі, сильно ображені, Риби можуть помститися жахливими плітками з приголомшливою руйнівною силою. Образливість за знаками зодіаку