Гороскопи

Образливість за знаками зодіаку

Овен.
Не знаю, чим ви примудрилися образити це миле створіння, але якщо ви його образили, то вас одразу ж пробачать. Один раз об двері, два рази об рейку. Овни вирізняються досить високим ступенем гнівливості (за винятком тих, хто навчився добре керувати своїми емоціями), але вони швидко і заспокоюються. Вони не злісні. ))) Вони вас потім можуть навіть пожаліти. І принести в лікарню апельсини і квіти. Або просто квіти, але вже на могилу.

Кожен знак зодіаку колупається в носі по-різному

Овен.
Починає колупати в носі раптово і з люттю. Не терпить порад критики з боку оточуючих з приводу своїх дій. Зазвичай колупання в носі Овном супроводжується масовими арештами, розстрілами, бунтами, революцією. У деяких випадках - світовою війною.

Антигороскоп

Овен: агресивний до надзвичайності, примітив - войовничий і жорстокий. Розумово загальмований, насилу запам'ятовує найпростіші речі. Не раз підклав би свиню, якби зумів, а зазвичай зайнятий тим, що шукає для себе нові (або не дуже) ворота. Вульгарний, душа нарозхрист, любить пиво і солоні жарти. У дитинстві мріє про кар'єру військового чи космонавта і тому постійно затіває бійки. У житті сімейному його треба тримати подалі від грошей - усе розтратить миттєво, а куди - і сам не знає. У суспільстві нудний, може годинами говорити про себе, не помічаючи інших. У нетверезому вигляді схильний до буйства і скандалів.

Телець: дріб'язковий, занудливий, підлиза і донощик. У житті тримає ніс за вітром і виконує всі вказівки начальства. Актор за натурою (вдає з себе альтруїста, жінка - мученицю), а насправді всіх зневажає, вважаючи себе в глибині душі центром всесвіту. Любить багатство: скопидомить потайки і невпинно. Готовий зняти останню сорочку, але не з себе, а з ближнього свого. Егоцентрист із садистськими нахилами, сім'ю тероризує змалечку і до глибокої старості, хоча зовні здається ввічливим і ласкавим. Не доверяет никому, даже себе. Узурпатор усіх привілеїв, до яких зможе дотягнутися.

Алкогольний гороскоп

Овен.
Завжди знає, чого він хоче. Треба сказати, що цим він себе часто обмежує: одного разу визначившись з улюбленим напоєм, він відрізає від себе весь "чарівний світ" алкоголю. Він не любить пробувати нове, і переконувати його марно. Як сильна натура, Овен віддає перевагу міцним напоям із сильним смаком - таким, як віскі або коньяк. У компанії може випити й горілки. Овен часто захоплюється. Може захопитися і випиваючи - в такому стані він готовий здійснювати будь-які безрозсудні вчинки. Щоб уникнути ходіння по карнизу або викрадення дівчат, йому варто було б замінити міцний алкоголь на шампанське. Тільки не на червоне вино з сиром: Овни часто страждають від мігрені, і таке поєднання може спровокувати ноий напад.

Гороскопчик "Який ви побутовий прилад?"

Овен: Ви праска
З боку часто здається, що все у вас іде дуже вже гладко. Але тільки ви знаєте, до якої температури доводиться розжаритися, щоб створити ефект цього "гладкого" ковзання. Можна тільки позаздрити тій завзятості й цілеспрямованості, з якою ви випрасовуєте до потрібного стану дану вам дійсність - часто пом'яту й непривабливу. Зате як вона змінюється після вашого втручання, гора зім'ятого матеріалу стає акуратною свіжовипрасуваною стопкою. Цей світ був би набагато кращим, якби таких перетворювачів на краще стало більше!

Гороскоп зрадників

"Усі чоловіки зраджують", - кажуть песимістки, зітхаючи.
"Але деяким вдається це приховувати", - з лукавою посмішкою додають деякі з них.