Як правильно водити машину в умовах мегаполісу

Ви вперше їдете за кермом незнайомої машини по незнайомому місту в умовах ожеледиці і не знаєте, куди натискати, куди кермувати і де тут кнопка катапульти, на випадок, якщо Вас підіб'ють.
1. Припустімо, Ви перебуваєте в машині, і під час спроби рушити з місця помічаєте повну відсутність керма, педалей, панелі управління, огляд передньої півсфери утруднений сторонніми предметами. Можливо, Ви сіли на заднє сидіння, пересядьте на крісло попереду.
2. Припустимо, ви їдете своєю дорогою, а всі інші машини їдуть Вам назустріч лоб в лоб і сигналять, посигнальте їм на знак солідарності, і увімкніть дальнє світло фар. Якщо симптоми не зникають, припиніть рух і запитайте у працівника державної автоінспекції "Це випадково не Англія?".
3. Припустимо, це не Англія, тоді візьміть трохи правіше і продовжуйте рух, якщо ви помітите, що кількість пішоходів на проїжджій частині різко збільшилась, візьміть лівіше, можливо, Ви їдете тротуаром. Таким чином, по черзі повертаючи кермо вправо-вліво, виберіть оптимальну траєкторію.
4. Припустимо, Вас постійно обганяють інші автомашини, відкрийте дверцята і вийдіть, щоб упевнитися - чи не стоїте Ви на місці і чи немає яких-небудь предметів, що заважають вашому руху. Якщо Ви переконалися, що Ваша машина не стояла на місці - наздоженіть її на попутках.
5. Припустимо, у Вас спустило колесо, зупиніть машину і пошукайте в багажнику запасне колесо і насос, якщо замість цього Ви побачите в багажнику підозрілі металеві предмети, які чимось віддалено нагадують двигун внутрішнього згоряння - вітаємо, у Вас "Запорожець".
6. Припустимо, Вас лякають своїм різноманіттям Правила Дорожнього Руху. Тоді не помиліться під час купівлі особистого автомобіля - пам'ятайте, що більша Ваша автівка - то менше Правил Дорожнього Руху для Вас написано. 7. Припустімо, Ви перебуваєте за кермом у нетверезому стані та Вас намагається зупинити інспектор, швидко перелазьте на заднє сидіння та постарайтеся заснути. Через двадцять чотири години можете спокійно продовжити рух.
8. Припустимо, у Вашій машині зламався прикурювач. Терміново позбудьтеся цього автомобіля, машина без прикурювача це марна купа металу.
9. Припустимо, Вам назустріч їде автомобіль з буквою "У" на лобовому склі. Налякайте його несподіваним увімкненням світлової та звукової сигналізації. Вони так прикольно стрибають у кювет.
10. Припустимо, Ви не впевнені у своїх силах. Пам'ятайте, що на дорогах діє негласне правило "Думай за дурнів!" Так що Вам особливо не варто напружувати свою голову, нехай за Вас думають інші. Як правильно водити машину в умовах мегаполісу