Гумор про атомобілі

Реальні написи на маршрутках

● Гримниш дверима - помреш від монтіровки!
● 10 хвилин страху і ви вдома. Вартість атракціону 10 грн.
● Прохання насіння, горішки та банани їсти разом із шкіркою.

10 порад щодо водіння автомобіля

1. Припустимо, ви перебуваєте в машині, і при спробі рушити з місця помічаєте повну відсутність керма, педалей, панелі управління, огляд передньої півсфери утруднений сторонніми предметами. Можливо, ви сіли на заднє сидіння, пересядьте вперед.
2. Припустимо, ви їдете своєю дорогою, а всі інші машини їдуть вам назустріч і сигналять, посігнальте їм в знак солідарності, а ввімкніть дальнє світло фар. Якщо симптоми не зникають, припиніть рух і запитайте у працівника автоінспекції "Це випадково не Англія?"
3. Припустимо, це не Англія, тоді візьміть трохи правіше і продовжуйте рух. Якщо ви помітите, що кількість пішоходів на проїжджій частині різко збільшилася, візьміть лівіше, можливо ви їдете по тротуару. Таким чином, поворотами керма вправо-вліво, вибирається оптимальна траєкторія.

Прості правила авторемонту

1. Ключі завжди губляться. Чомусь найбільш схильні до цього ріжкові на 13 – не знаю, з чим це пов'язано, можливо, з «нехорошим» числом 13. Тому всіх ключів потрібно мати по дві штуки, а ріжкових на 13 – не менше трьох. Крім того, гайка з контргайкою одного розміру поставлять власника одиничного ключа у незручне становище.
2. Якщо ви сидите в ямі, і вам терміново знадобився ключ, то він неодмінно виявиться зовні, десь на капоті.
3. У будь-якій машині неодмінно є хоча б одна гайка (болт), до якої не підлізти ріжковим ключем і не надіти торцеву головку. Як її умудрилися закрутити на заводі – велика таємниця. У вітчизняному автомобілі таких гайок більше, ніж будь-яких інших. Скажімо, в «класиці» це нижній болт стартера, або кілька болтиків масляного картера – ті, які прямо над поперечною балкою, або... Та мало їх там!

Як розважити себе в маршрутному таксі

1. Потрапивши на переднє сидіння, дістати кермо на присосці, причіпити його на передню панель. Сказавши водієві "Люблю японця - з правим кермом!", почати рулити. Обернувшись назад, попросити пасажирів оплатити проїзд. Передані гроші складати поруч з собою. На питальний погляд водія відповісти "У мене коробка-автомат, не хвилюйся, твій важіль чіпати не буду". По ходу руху різко крутити кермо то сильно вправо, то сильно вліво. При цьому можна періодично вигукувати: "Ух ти, *ля! Та її хрін в колії утримаєш!"
2. Увійти в маршрутку з чорною пов'язкою на оці. Замість грошей покласти в долоню водієві обслюнявленный скляне око. Сказати, що більше розплатитися нічим. Представитися Біллі Бонсом.
3. Сівши на переднє сидіння, підкреслено уважно розглядати магнітолу, тицьнути на ній пару кнопок, взяти телефон, набрати номер, сказати в трубку: "Алло, шеф! Тут з радіо та ж фігня! Так, приймемо заходи!". Вийти на наступній зупинці.

Як зловити таксі

Як зловити таксі в Парижі:
1. Встаньте біля дороги, всім своїм виглядом показуючи, як ви спізнюєтеся.
2. Застрибніть у білу Пежо, що під'їхала.

Як водії маршруток розважаються

Справа відбувалася в маршрутці, що борознить простори одного зі спальних районів нашої столиці. Водії цієї "капсули смерті" придумали собі дуже кумедну розвагу, яку гідно оцінили всі пасажири. Суть у наступному:
"...стою на зупинці, як завжди, чекаю цю Газель. Під'їжджає. Ну так як я перший, отже лізу в перед. Вийшло так, що після мене в цю маршрутку, в найближчі 2-3 хвилини, ніхто не залазив. Ну, я сів, дав водієві 15 рублів за проїзд і тупо втупився у вікно. Він мовчки взяв гроші, завів двигун, вийшов із машини, обійшов її і відчинив мої двері, сказав "посунься" і сів поруч зі мною. Мій запитальний вигляд він проігнорував, лише посміхнувся. Мені стало дещо не по собі. У цей час із прибулої електрички повалив, втомлений після трудового дня, народ. Ну, хто куди, зрозуміло, маршрутка почала стрімко заповнюватися. Я знову запитально подивився на водія. Нуль уваги. Тим часом Газель остаточно заповнилася.
Народ уже передає гроші за проїзд, а водій, як сидів так і сидить. Так триває хвилин 5. Чується репліка такого характеру: "Ну і де цей мудак?!?!!!!!!", до ініціативної людини середніх років, яка і стала автором вище зазначеної фрази, негайно став підключатися незадоволений довгою відсутністю водія народ.

Що не зробиш заради друга

Не хотів Саня на риболовлю їхати. Дуже не хотів. Як відчував. Але друзі весь тиждень умовляли - телефоном, по душах і по загривку.
Друзів зрозуміти можна - вони машину шукали. А в Сані машина була. На п'ятий день Саня зрозумів, що їхати доведеться. Дружині сказав, що їде до мами, коханці - як як не дивно, те ж саме. Обом обіцяв повернутися до вечора.
Балакуча орава Саніних друзів дістала горілку і почала рибалити ще в машині, о шостій ранку. На півдорозі снасті закінчилися, і довелося зупинятися, щоб купити ще. Після прибуття на місце риболовля продовжилася, і через години три-чотири Саня, як найбільш тверезий, був відряджений за новою порцією наживки. І закуски.

Як правильно водити машину в умовах мегаполісу

Ви вперше їдете за кермом незнайомої машини по незнайомому місту в умовах ожеледиці і не знаєте, куди натискати, куди кермувати і де тут кнопка катапульти, на випадок, якщо Вас підіб'ють.
1. Припустімо, Ви перебуваєте в машині, і під час спроби рушити з місця помічаєте повну відсутність керма, педалей, панелі управління, огляд передньої півсфери утруднений сторонніми предметами. Можливо, Ви сіли на заднє сидіння, пересядьте на крісло попереду.
2. Припустимо, ви їдете своєю дорогою, а всі інші машини їдуть Вам назустріч лоб в лоб і сигналять, посигнальте їм на знак солідарності, і увімкніть дальнє світло фар. Якщо симптоми не зникають, припиніть рух і запитайте у працівника державної автоінспекції "Це випадково не Англія?".

Несправності в автомобілі та способи їх виправлення (інструкція для жінок)

1. Не застібається ремінь безпеки - Відрегулювати довжину ременя за реальними параметрами фігури, а не 90х60х90.
2. Не працює запалювання - Змінити запальничку.
3. автомобіль не слухається керма - Почитати автомобілю Б. Спока, А. Макаренка, А. Макаренка. Спока, А. Макаренка, В. Сухомлинського.