Поради

10 порад щодо водіння автомобіля

1. Припустимо, ви перебуваєте в машині, і при спробі рушити з місця помічаєте повну відсутність керма, педалей, панелі управління, огляд передньої півсфери утруднений сторонніми предметами. Можливо, ви сіли на заднє сидіння, пересядьте вперед.
2. Припустимо, ви їдете своєю дорогою, а всі інші машини їдуть вам назустріч і сигналять, посігнальте їм в знак солідарності, а ввімкніть дальнє світло фар. Якщо симптоми не зникають, припиніть рух і запитайте у працівника автоінспекції "Це випадково не Англія?"
3. Припустимо, це не Англія, тоді візьміть трохи правіше і продовжуйте рух. Якщо ви помітите, що кількість пішоходів на проїжджій частині різко збільшилася, візьміть лівіше, можливо ви їдете по тротуару. Таким чином, поворотами керма вправо-вліво, вибирається оптимальна траєкторія.

Шкідливі поради

Важко тобі живеться, чоловіче! Наше століття з успіхом може вважатися століттям гомофобії. Куди не плюнь - суцільні гомофоби, які тільки й мріють, як би приписати тобі кілька зайвих гейських рис. Перевірили, кажете? Плюнули? Що, не влучили в гомофоба? Ну, не гомофоб, так гей! Важко, так... Співчуваємо тобі, чоловіче. А тому дамо тобі кілька порад, як змусити оточуючих чітко визначати твою дорогоцінну сексуальну орієнтацію.

1. Справжньому чоловікові не пристало зачісуватися. Крім того, волосся неодмінно слід утримувати в немитості, щоб вранці підніматися з ліжка в образі похмільного скоромороха. Варто вам опинитися викритим у спробі зробити на голові мінімальну подобу людської зачіски, не сумнівайтеся, вас назвуть не інакше як "метросексуал", а отже, нехай на півшишечки, але все ж таки гей.