Поради рибалкам

Тим хто на вихідних планує порибалити

1. Виїжджати на риболовлю треба рано вранці, бо дружина ще спить і не клює вас і не смикає ваші снасті...
2. Досвідчені рибалки спеціально ходять у спортивний зал для розтягування рук. Чим довші руки, тим рибалка успішніший і правдивіший. У найдавніших рибалок, наприклад, руки діставали до самої землі.
3. Не купуйтеся на помітні рекламні назви. Навряд чи можна розраховувати на багатий улов у центрі міста Рибінськ або Карасьеозерськ.
4. Якщо ви хочете різноманітності, спробуйте взяти з собою на риболовлю віскі або кальвадос.
5. Окунів, підлящиків, чебаків, йоржів вагою до 200-300 грамів необов'язково зв'язувати і бити обухом сокири по голові. Вони й так вас не запам'ятають і не помстяться.....
6. Голосно розмовляти під час риболовлі можна, тільки якщо ви попередньо оглушили рибу динамітом.
7. Нагадуємо, що браконьєрство є до біса караним, але кримінально захопливим діянням!
8. Садок для риби слід підбирати так, щоб у нього входило п'ять-шість 500-700-грамових пляшок горілки.
9. Щоб не мерзнути на зимовій риболовлі, візьміть із собою наповнену окропом гумову жінку. За її теплою щокою можна зберігати опариш, малинку, черв'ячка.
10. Не ходіть на риболовлю з жінкою. Ваша рибка вам цього напевно не пробачить.
11. Багато рибалок плюють на наживку, перш ніж закинути. Несподівано хороші результати виходять, якщо висякатися на наживку. У принципі, і самі сухі комашки - чудова наживка. І якщо вам ліньки або ніколи самому накопати козявок, ви можете купити їх на базарі або у будь-якої дитини.
12. На дощового черв'яка відмінно клюють горобці і трясопузки.
13. Часом риба, пропливаючи повз рибалку, пускає бульбашки. Це означає, що хтось уже непогано підгодував її перловкою або кукурудзою.
14. Повертаючись без улову, подумайте, що будь-яка, навіть найнікчемніша рибка - це чиясь мати чи батько або сестра! І як же добре, що ви не принесли горя в їхню велику і дружну сім'ю!.. Але, з іншого боку, і ви чийсь хтось! І ви не принесли риби у вашу велику й голодну сім'ю!
15. Не секрет, що багато дружин ходять до найближчого супермаркету і ретельно перераховують живу рибу до і після вашої риболовлі. Тому радимо обирати для промислу далекі та глухі супермаркети. Хоча в цьому випадку ви підставите тамтешніх рибалок.
16. Подряпану на риболовлі спину можна пояснити тим, що під час закидання вудки гачок весь час за вас чіплявся.
17. Дехто радить додавати в юшку гілочку пармезанського базиліку і дрібно порубаний корінь алапаєвського імбиру. Але в принципі все це можна замінити склянкою горілки і горілим сірником Нижньотур'їнської сірникової фабрики.
18. Якщо ви вирушаєте на риболовлю на сейнері Тихоокеанського риболовецького флоту - вудки і черв'яків можете не брати. Візьміть катер із мормишем, танкер горілки і суховантаж сухого.
Поради рибалкам