Гороскоп зрадників

"Усі чоловіки зраджують", - кажуть песимістки, зітхаючи.
"Але деяким вдається це приховувати", - з лукавою посмішкою додають деякі з них.

Жодною мірою не погоджуючись із цими сумнівними твердженнями, ми все ж навряд чи станемо сперечатися з тим, що деякі представники сильної статі полігамні, а деякі інші - полігамні особливо. Чи завжди можна здогадатися про те, що у стосунках люблячої пари з'явилася небажана третя? На жаль, ні. Часом жінки закривають очі на факти, що не допускають неоднозначного трактування, просто тому, що бояться дізнатися правду. Ви не з таких? Тоді ризикніть ознайомитися з наступним текстом, що розповідає про "типову поведінку зрадника" залежно від того, до якого знаку Зодіаку він належить.

1. Овен:
Овен навіть думки не допускає про зраду, поки він закоханий - почуття захоплює його цілком, не залишаючи місця для нового захоплення, легковажного флірту. Поки він носить вас на руках, обсипає подарунками і знаками уваги, обіцяє зірки з неба і золоті гори, в його вірності можна не сумніватися.

Насторожитися варто в той момент, коли він починає звертати увагу на інших жінок - Анджеліну Джолі, Юлію Тимошенко, Оксану Федорову... Саме це є вагомим доказом того, що його Кохана, яка ще нещодавно була безперечною володаркою титулу Найпрекраснішої Пані на Землі, стала йому менш цікава. А там і до сусідки Наді недалеко. Про зраду Овна найпростіше дізнатися від нього самого: обманювати він не вміє і не любить, а жорстоку правду вимовляє легко, часом з деякою таємною насолодою. Овен Невірний задоволений собою і ні в гріш не ставить своє нещасне колишнє Велике Кохання - адже воно було помилкою, врешті-решт. Бідолаха, він ще не знає, що наступне виявиться нітрохи не кращим.

2. Телець:
Тельці - чоловіки, які, загалом-то, не женуться за лаврами Казанови і не так-то легко втрачають голову. Однак не поспішають із вибором Тієї Самої Жінки і, якщо ви дізналися, що не є для Тельця єдиною, значить, просто були прийнятим до розгляду варіантом. Здогадатися про це не важко. Якщо Телець не роздивляється вас під мікроскопом, старанно вивчаючи недоліки і переваги, не розпитує про найдрібніші події, не цікавиться історією сім'ї та планами на майбутнє, не прагне давати поради з будь-якого приводу - отже, ви перестали бути істотною частиною його життя. Слід також мати на увазі, що, на відміну від багатьох інших чоловіків, Телець не пишається своїми перемогами, вони його скоріше засмучують, адже кожна з них стає доказом того, що він не знайшов ще свою єдину, чудову й незрівнянну. А тому вірною ознакою мінливості Тельця може стати його похмурість, замкнутість, песимізм, що посилюються з кожним днем. Чоловік з очима страждальця, який понуро опустив голову, але не упускає можливості оцінити ніжки панянок, що йдуть повз, - це і є Телець-зрадник. Найдивовижніше, що багатьом горезвісним дамам він здається просто чарівним.

3. Близнюки:
Найвірніша ознака мінливості Близнюків - це сталість. Так-так, нічого дивного в цьому немає. Згадайте, як зовсім недавно він дивував вас щодня, демонструючи нові грані характеру, змінюючи кардинально свій світогляд, не втомлюючись перевертати життя з ніг на голову. Ось тоді-то лише ви володіли його помислами, лише вам він відкривався повною мірою, вам ніс свої радощі й печалі, з вами ділився щохвилинно мінливими планами. Тільки-но здається, що ваша вічна дитина Близнюк стала розсудливою, змужніла і схаменулася - це означає, що вона вже чиясь чужа вічна дитина Близнюк. Щоправда, поспішати з висновками не варто, все ж таки не виключено, що він просто втомився або переживає нелегкі часи. Близнюк-Ошуканець відрізняється від Близнюка Сумного лукавим вогнем, що часом спалахує в його очах, і посмішкою настільки ж хитрою, наскільки й чарівною.

4. Рак:
Раку нелегко дається зрада, адже він дуже хоче бути ідеальним сім'янином, вірним коханим і надійним партнером. Крім того, він здогадується про те, як боляче бути обдуреним у найкращих почуттях, і не хоче змушувати страждати того, хто йому небайдужий. Якщо нове захоплення все ж ненавмисно нагрянуло, він сумнівається і шукає собі виправдання, ділиться тривогами з друзями, шукає вихід, який би влаштував усі зацікавлені сторони, і охоче перекладе відповідальність за те, що відбувається, на чужі плечі. Здогадатися про зраду Рака допоможуть довгі розмови про те, яким непростим є життя, якими недосконалими є люди, скільки зусиль потрібно вкладати у стосунки з тією, кого кохаєш, - і як легко часом знайти порозуміння з людиною, яка ще недавно була зовсім чужою. Невірний Рак сумує, оплакує крах надій на щастя, яке було таким можливим, і не наважується зробити рішучі кроки; сумний і потайний, він звинувачує в усьому себе і несправедливу долю, а часом і вас заодно - просто як її сліпе знаряддя.

5. Лев:
Лев не вміє приховувати зраду, адже кожною своєю обраницею він звик і пишатися, і хвалитися. Він не в силах утриматися від того, щоб з'явитися з черговою дамою серця на світському заході, блиснути її красою як медаллю за відвагу, і не замислюється про те, що колишня Прекрасна Кохана може дізнатися про це. Про мінливість Лева вважатимуть своїм обов'язком повідомити вам ті, кому він колись перейшов дорогу, адже нестачі в недоброзичливцях представники цього знака не відчувають. Якщо ж таких немає, прислухайтеся до його власних слів: найімовірніше, він знову і знову вказуватиме вам на ваші недоліки і недосконалості, підкреслюючи, що деяким іншим жінкам вони не властиві. Лев Невірний задоволений собою, адже він поповнив список своїх перемог; у своїй наївності він вірить, що зробив для вас достатньо, ощаслививши вас своєю увагою, - а тепер має потішити нею і когось іще. Для повноти картини не вистачає ще однієї пікантної деталі: Леви можуть злегка перебільшити врожай, зібраний на полі адюльтеру. Просто так, з дитячої безпосередності.

6. Діва:
Діви славляться своєю постійністю, та й підкорити чоловіка, народженого під цим знаком Зодіаку, під силу не кожній. Але якщо до зради справа все ж дійшла, в обдуреної в найкращих почуттях жінки є шанс ніколи не дізнатися про це: Діви вирізняються обережністю, часом гідною кращого застосування. Якщо чоловік-Діва зустрів Ту Саму, заради якої він міг би ризикнути перевіреними часом і дорогими серцю стосунками, він все одно навряд чи захоче зробити це, а якщо все ж таки зробить - таємниця залишиться вкритою мороком. Не виключено, що секрет розкриє Та Сама, не підозрюючи, що відразу ж перестане бути такою, бо базік обох статей Діви не шанують. Втім, є одна вірна ознака, що дає змогу відрізнити Діву-зрадника - це фраза: "Я покохав іншу", яка не підлягає ні обговоренню, ні оскарженню.

7. Терези:
Терези рідко бувають викриті в мінливості, хоча часом проводять чимало часу між двох і більше вогнів. Чоловік цього знака вміє якщо не керувати своїми почуттями, то контролювати їх, виділяючи своїм обраницям ті частки, на які вони заслуговують - і ви можете довго не помічати, що від вашої хтось відщипує по шматочку. Він не докладає зусиль для того, щоб ховатися, але правда все ж не виходить назовні: парадокс, можливий лише тому, що Терези вміють вибудовувати стосунки, які влаштовують усіх. Терези-Обманщик може бути викритий лише завдяки неймовірно невдалому збігу обставин або таємному страху перед тим, що горезвісний збіг все ж таки матиме місце. Часом лише за підвищеною тривожністю, позбавленою видимих причин, можна здогадатися, що в житті такого персонажа відбувається не щось не те, а Саме ТА.

8. Скорпіон:
Скорпіонів, навіть найвірніших і найбездоганно моральних, часто підозрюють у зраді їхні надто ревниві обраниці, які надто ревниві або не надто добре розуміють. Справді, мимоволі замислишся, коли на голову твою проливається то дощ із пелюсток троянд, то град докорів. Скорпіони складні, і їм самим часом не під силу розібратися зі своїми почуттями. Так, часом знаходяться охочі в цьому допомогти - наївні, довірливі особи, які не підозрюють, який вантаж вони звалюють собі на плечі. Скорпіон-зрадник стає таким хитрим, що потрапляє у власні пастки; він будує плани незвичайної підступності, але в момент емоційного напруження - правду кажучи, одного з численних емоційних загострень, - цілком може бовкнути зайве. І тут, перш ніж визнати себе нещасною, обдуреною і зрадженою, спробуйте не повірити вухам своїм. Вийшло? Ну що ж, значить, приводів для занепокоєння немає. Адже якщо Скорпіон вас вибрав, значить, у вас є інтуїція, від якої ніщо не сховається.

9. Стрілець:
Навіть найсерйозніший Стрілець завжди трохи непосида. Його жага пригод абсолютно невгамовна, і пригоди романтичного характеру винятком не є. Здебільшого про зраду він навіть не замислюється, а тому не почувається ні винним, ні невірним - так уже сталося, що черговою вершиною, яка потрапила в поле його зору, виявилася не Джомолунгма, а Вона; нічого не поробиш, треба підкорювати. Ще задовго до того, як перемогу буде здобуто, Стрілець напевно розповість комусь про те, що збирається зробити - ну просто заради того, щоб його відрадили. Почувши, що нічого складного в поставленому завданні немає, він швидко втратить до нього інтерес. Заборонений плід вабить Стрільця лише тому, що висить високо; смак таємниці не до вподоби представникам цього знака. Зважившись на штурм і зрозумівши, що Вона і справді не зрівняється з Джомолунгмою, Невірний Стрілець буде дещо присоромлений і напевно пошкодує про те, що вплутався в негідну його справу. Саме ця розчарованість, яка приходить на зміну натхненню першовідкривача, деколи і дозволяє викрити його.

10. Козеріг:
Козеріг довго будує плани й обмірковує їх ретельно; це стосується романтичних стосунків не меншою мірою, ніж будь-якої іншої сфери життя. Ще задовго до того, як Вона подивиться в його бік, Козеріг зважить усі "за" і "проти", складе власну думку про те, як розвиватимуться їхні стосунки, і як саме він триматиме їх у таємниці. Перш, ніж домовитися з Нею про зустріч, він привчить вас до того, що зайнятий і не має сил приділяти вам багато часу; він намітить маршрути прогулянок і вибере місця, де відбуватимуться романтичні побачення, він передбачить усе... Лише для того, щоб в останню мить вирішити, що шкурка вичинки точно не варта. Якщо все ж таки виникає Та, заради якої варто було б докладати всіх вищеописаних зусиль, він рідко буває настільки обачним, оскільки несподівано і абсолютно втрачає голову. Козерога-Змінника легко викрити, адже він уперто робить безглузді помилки одну за одною, в душі розуміючи, до чого це призведе, але потай сподіваючись, що його промахи залишаться непоміченими.

11. Водолій:
Водолій не любить ховатися, і якщо змушений робити це, то почувається незатишно. Таємні стосунки не приносять представникам цього знака великого задоволення, адже доводиться докладати серйозних зусиль для того, щоб усіх тримати в невіданні, а винагорода за труди часом виявляється скромнішою, ніж він очікував. Але все ж тяга до різноманітності часом бере гору, і Водолій зближується з жінкою лише тому, що вона зовсім несхожа на Ту, Іншу. А потім виявляється, що все ж схожа. А потім - знову несхожа... Ах, як же це його стомлює! Нескінченні коливання, сумніви в ухвалених рішеннях перебираються зі сфери романтичних стосунків до інших сфер життя, і ось він місяцями думає над тим, яка оббивка для дивана краща, якого кольору має бути парасолька, де поставити робочий стіл. Невірний Водолій весь - сумнів і роздум. Він не вибирає між синицею в руках і журавлем у небі, він сам і синиця, і журавель, і небо, і рука, і смуток, і радість. Ох, і нелегко ж йому доводиться, бідоласі!

12. Риби:
Якщо ви любите чоловіка-Риби, то ви любите і його мрії. Він звик до цього, і щиро впевнений у тому, що ви також полюбите і його мрії про іншу жінку. Ні, звісно, він далеко не завжди буде настільки відвертим; він обмежиться натяками, він напустить туману, він переконається в тому, що Вона вам теж подобається. Що ви могли б подружитися. Поладнати. Якщо це неможливо, він постарається влаштувати ваше життя. Вона буде мріяти про те, що ви зустрінете гідного чоловіка, справжнього Принца - і ділитиметься з вами цими мріями, сподіваючись, що ви полюбите і їх, а, можливо, зробите перший крок до їх здійснення. Найвідчайдушніші можуть марити про східний гарем. Риби - Зрадник Наївний ніколи не втрачає надії на те, що все чарівним чином влаштується якнайкраще для всіх. А ось Риби - Зрадник Підступний - це зовсім інший підвид; він уже знає, куди приводять подібні мрії, і діє таємно, використовуючи всю свою фантазію для приховування сумнівних подвигів. Гороскоп зрадників