Гороскопчик "Який ви побутовий прилад?"

Овен: Ви праска
З боку часто здається, що все у вас іде дуже вже гладко. Але тільки ви знаєте, до якої температури доводиться розжаритися, щоб створити ефект цього "гладкого" ковзання. Можна тільки позаздрити тій завзятості й цілеспрямованості, з якою ви випрасовуєте до потрібного стану дану вам дійсність - часто пом'яту й непривабливу. Зате як вона змінюється після вашого втручання, гора зім'ятого матеріалу стає акуратною свіжовипрасуваною стопкою. Цей світ був би набагато кращим, якби таких перетворювачів на краще стало більше!

Телець:Ви чайник
Якби це був меблевий гороскоп, ви, без сумнівів, були б диваном - надійний, ґрунтовний, але на вас завжди можна покластися. Але ви чайник, не подумайте поганого, у нас це звучить гордо. Ви, як самовар, завжди на чолі столу, все навколо вас крутиться. Чаю всім по десять разів на день хочеться, і все до вас. Чашки у всіх маленькі й порожні, а ви великий і повний, ось і наповнюєте порожнечу змістом, закон природи, так би мовити. Та ще всі під кришку норовлять заглянути, не розуміють, що вода не закипить раніше, ніж вона закипить. Думка, загалом-то, нехитра, але іншим склянок сім треба чаю налити, перш ніж вони додумаються. Вам, звісно, не шкода, але воду в чайник все-таки треба вчасно підливати, а то спіраль згорить.

Близнюки: Ви комп'ютери
Причому з повною комплектацією: і процесор у вас розумний, і монітор чіткий, і клавіатура ергономічна. Ви вміщуєте й обробляєте найскладнішу інформацію, коли поставлено таке завдання, але щоб його поставити, потрібна мишка. Комп'ютер без мишки - самоцінна система, але користуватися нею неможливо. Мишка - це підхід до комп'ютера. Взагалі, звісно, можна будь-яку увіткнути і так-сяк користуватися, але ваші системи швидше і краще відгукуються на тонке оптичне управління.

Рак: Ви газова плита
Ду-у-уже гарна плита. Усіх годуєте, постачаєте, забезпечуєте, про все дбаєте, про кожного турбуєтеся, усе у вашому домі крутиться навколо вас. У вас уся теплота і душевність, але, буває, ви самі себе запитаєте: "Що ж це я все печу і печу, а жити-то коли?". І тут самі собі відповідаєте: "Плита я, тому й печу, доля моя така - все життя "на господарстві"..." Іноді ви починаєте сильно чадити, і це серйозне випробування для всіх, зокрема й для вас. Насправді все не так уже й погано, просто вам витяжку собі "треба присісти", і це не забаганка, це необхідність і для вас, і для оточуючих.

Лев: Ви пилосос
Ви затьмарюєте всі звуки цього світу, порівняно з вами всі інші нечутні й незначні. Потужним струменем свіжого повітря змітаєте пил і рутину, можете сколихнути будь-яке болото, розфарбувати все навколо яскравими фарбами. Ви згусток цілеспрямованої енергії, і здатні дуже багато чого втягнути в цей бурхливий кругообіг, зокрема й те, що вам зовсім не потрібно. Ви з однаковим ентузіазмом беретеся за будь-яку справу, чи то розміром з шпильку, чи то з шафу. Навчіться не засмучуватися, що не можете втягнути в себе шафу, краще подумайте: воно вам треба?
Діва: Ви відеокамера
Уважно дивитеся на цей світ, усе помічаєте й записуєте, і видаєте в проаналізованому, оцифрованому вигляді. Так, це розумний прилад, проте неправильно думати, що він лише фіксує те, що відбувається. О, ні! Чутлива оптика відеокамери здатна найдивовижнішим чином перетворити дійсність, причому як на краще, так і на гірше. Є люди, яких відеокамера не любить і категорично не хоче знімати красиво, але є й інші - і вони щасливці. Якщо вже камера когось полюбить, то, як мінімум, за дві секунди зробить зіркою.

Терези: Ви магнітола
Стрілці терезів нудно показувати банальну кількість кілограмів, набагато веселіше блукати частотами FM-станцій. Який величезний світ лежить у вашому діапазоні, скільки почуттів, думок і мелодій він вміщує. І як же важко вибрати всього одну станцію. А вибрати треба, бо ваші метання між частотами супроводжуються моторошним шумом і тріском. З іншого боку, краще п'ять хвилин потріщати і потім хорошу музику слухати, а це завжди дуже доречно. Вас люблять, з вами все яскравіше і гостріше, радість повніша і веселощі нестримніші, навіть сумувати поруч із вами приємніше.

Скорпіон: Ви комбайн
Здатні в пух і прах розкришити все, що завгодно, опір марний, адже вам "по зубах" все, за винятком бетону. Ви хочете реальної влади над світом і розумієте, що без руйнівної сили досягти її ще нікому не вдавалося. Такий устрій цього світу: на шляху творення є етап руйнування, а творення - це друга частина вашої натури, і другий етап приготування страви з нашаткованих, наструганих, перекручених комбайном інгредієнтів.

Стрілець: Ви телевізор
І не тільки тому, що ви так само, як телевізор, випромінюєте тепло і світитеся зсередини. Головне, ви щедро ділитеся з оточуючими всім, що у вас є. Ви віддаєте себе людям. Але, правду кажуть, не роби людям добра, не побачиш зла. Люди можуть лаяти вас і вважати джерелом бід. Ви говорите їм, що всього лише відображаєте реальну картину світу, а у відповідь чуєте, що все відбувається навпаки - світ створюється за образом і подобою того, що ви показуєте. Хто ж правий, хто ким керує? Мабуть, тільки ви знаєте правду.

Козеріг: Ви холодильник
Важливий і ґрунтовний, ключова фігура не тільки на кухні, а й у всьому будинку. Ви хоч і холодильник, а душу грієте. Незворушний і суворий, з вашого вигляду важко здогадатися, що ж у вас всередині. А там, самі знаєте, то рябчики з ананасами, то пара жухлих яблук, а то й зовсім порожньо. У випадку з холодильником як ніколи справедлива філософська фраза Карлсона: "Тут нічого немає, і тут ніколи нічого не буде, якщо ви сюди нічого не покладете!".

Водолій: Ви пральна машина
Не тому, що в пральну машину теж ллють воду, а тому, що з такою самою серйозністю і скурпульозністю підходите до будь-якої справи, яку в вас "зарядять". Таку скрупульозність, помножену на міць вашої натури, здатний витримати тільки міцний матеріал, тоншу тканину ви можете пошарпати до нитки. Намагайтеся стримувати свій натиск, контролюйте себе - буває все вже чисте, а ви полощете й полощете. Навчіться вибирати потрібну програму, з нагоди застосовуйте короткий цикл або режим делікатного прання.

Риби: Ви стільникові телефони
Ви так само, як стільникова трубка, на перший погляд спокійні й нікого не чіпаєте, лежите десь "у куточку", але тільки доти, доки по вас не почнуть "дзвонити". У ввімкненому режимі ви пропускаєте через себе величезну кількість інформації, зокрема зайвої, непотрібної. Але оскільки ви телефон, ви часто не можете самі вибирати, з ким говорити. Досить швидко розряджаєтеся і потребуєте підключення до акумулятора. Зате ви, як і стільникові телефони, постійно вдосконалюєтеся і в кожен новий етап у вашому житті входите моделлю нової лінійки. Гороскопчик "Який ви побутовий прилад?"