Кожен знак зодіаку колупається в носі по-різному

Овен.
Починає колупати в носі раптово і з люттю. Не терпить порад критики з боку оточуючих з приводу своїх дій. Зазвичай колупання в носі Овном супроводжується масовими арештами, розстрілами, бунтами, революцією. У деяких випадках - світовою війною.

Телець.
Підходить до справи ґрунтовно. За тиждень до призначеного колупання робить позначку в щоденнику "Субота, 19:04 - колупання в носі". Ставить на телефон автовідповідач, дезінфікує палець. Методом спектроментального тестування вибирає ніздрю. Ніколи не промахується...

Близнюки.
Метушаться від однієї ніздрі до іншої, бо не можуть визначитися, в якій би поколупати. У підсумку не поколупають у жодній, але залишаться вкрай задоволеними своєю персоною і напишуть вірш, картину, концерт для п'яти фортепіано з оркестром.

Рак.
Вкрай сором'язливий, тому колупається в носі тільки в темному приміщенні, переважно на самоті або групами по 2, 3, 4 людини. У цей час розмірковує про тлінність усього сущого. Часто робить в особистому щоденнику нотатки про свої враження та відчуття.

Лев
Колупає в носі переважно в оточенні глядачів, які аплодують йому. Проведені дослідження показали, що бурхливі овації та вигуки "Браво! Біс!" на 40-47% збільшують продуктивність колупання в носі Левом.

Діва.
Як істинний естет, у носі не колупає - це нижче її гідності і не відповідає морально-етичним принципам. Зате бере активну участь в обговоренні трактату Герхарда Фон Крайнерштайсбурга "Колупання в носі. Причини і наслідки", після чого пише докладну рецензію, з якою і виступає на каналі Культура.

Терези.
Перш ніж поколупати в носі, досконально розгляне всі "за" і "проти" цієї справи. Порадиться з друзями та родичами. Із психологом. З дітьми (якщо немає своїх, то з сусідськими). Прочитає трактат Герхарда Фон Крайнерштайсбурга "Колупання в носі. Причини і наслідки". Посмотрит на канале Культура рецензию Девы по этому поводу. Снова посоветуется с друзьями и родственниками. Нарешті, ухвалить правильне рішення.

Скорпіон.
Колупає в носі, єхидно примружившись, немов підбираючи нову жертву. Під час цього процесу його краще не чіпати і взагалі не наближатися до нього ближче ніж на 2 метри. Деякі вчені припускають, що в цей час Скорпіон ще більш підступний і небезпечний, ніж у шлюбний період.

Стрілець.
Колупається в носі енергійно, з жартами і примовками, розважаючи всіх навколо доти, доки не задовбає і йому не викрутять палець. Але Стрілець не сумує! У нього є ще 9 пальців на руках і цілих 10 на ногах! Зі своєю безкрайньою дотепністю Стрілець, який обожнює подорожі, вирушить світом, дістаючи всіх на своєму шляху. Коротше, під кінець процесу у Стрільця залишається максимум 6 робочих пальців на руках.

Козеріг.
Колупається в носі тільки лише за крайньої необхідності. При цьому викликає швидку допомогу, міліцію, пожежників, сусідів, Сергія Звєрєва і МНС... Так, про всяк випадок... Козерогу простіше зараз підстрахуватися, ніж потім судорожно набирати зламаним пальцем якісь номери. Респект йому за це.

Водолій.
Серед Водоліїв найбільша кількість геніїв з усього Зодіаку. Тож замість того, щоб безпосередньо займатися практикою - колупанням у носі, Водолій виведе формулу ідеального колупання, абсолютного колупання і напівколупання, після чого витягне коріння 3, 5, і 8 степенів з абсолютного колупання в носі, поділеного на 2. Але на цьому не перестане розважатися і покличе свого найближчого зодіакального друга - Близнюка, і вони разом напишуть ще й оперу до того самого концерту для п'яти фортепіано з оркестром.

Риби.
Ці товариші взагалі не виймають пальця з носа. З ним вони їдять, п'ють, займаються спортом, грають на баяні, беруть участь у всенародному мітингу. Але не через невихованість, а через постійну замисленість і заглибленість у свої думки. Вони просто забувають витягувати палець із носа. А коли згадують - уже пізно, бо знову пора... Кожен знак зодіаку колупається в носі по-різному