Правила етикету для недосвідчених котів

- Якщо вас нудить - швидко застрибніть у крісло. Якщо не встигаєте - перський килим теж підійде.
- Швидко визначте, хто з гостей терпіти не може кішок. Заберіться до нього на коліна і не злазьте весь вечір. Він ніколи не посміє скинути вас і навіть назве "гарненькою кицькою". Буде зовсім здорово, якщо від вас пахнутиме якоюсь котячою їжею. Наприклад рибою.
- Коли обираєте на чиї коліна сісти, або об які ноги потертися, краще, якщо їхній колір буде контрастний вашому власному.
- Завжди супроводжуйте гостей своїх господарів у ванну. Нічого особливого робити не потрібно. Просто сидіть і дивіться.
- Остерігайтеся гостей, які скажуть: "Я обожнюю кішок". Тримайте свої кігті напоготові, і за першої ж необхідності будьте готові постояти за себе.
- Не дозволяйте тримати двері зачиненими. Для того, щоб відчинили потрібні вам двері, встаньте на задні лапи, а передніми зіпріться на двері. Коли їх відчинять, користуватися ними необов'язково, краще передумати. Коли для вас відчинять вхідні двері, встаньте посередині та замисліться про що-небудь, краще навіть про кілька речей одразу. Особливо важливо це робити в холодну погоду або в сезон мух і комарів.
- Якщо одна людина чимось зайнята, а інша ні, сядьте поруч із зайнятою. Якщо вона читає книжку, сядьте якомога ближче до її підборіддя, якщо тільки, звичайно, вам не вдасться влягтися на саму книжку.
- Якщо це жінка, яка займається в'язанням, згорніться в неї на колінах і вдайте, що спите. Потім раптово накиньтеся на клубок. Вона, звісно, намагатиметься зайняти вас чимось іншим, щоб відвернути вашу увагу. Ігноруйте її.
- Якщо хтось працює з паперами, сядьте на ці папери. Після того, як вас знімуть вдруге - скидайте що зможете зі столу - ручку, олівець, папірець - по одному предмету за раз.
- Постарайтеся гарненько висипатися вдень, щоб бути достатньо свіжим для гри десь між 2 і 4 годинами ночі.
Правила етикету для недосвідчених котів