Як розпізнати жінку

1) Вона може спати поперек ліжка, загорнувшись у рулончик із ковдри, підпихнувши одну подушку собі під живіт, а другу - під голову. Коли вас немає поруч, ми завжди так спимо.
2. Не прокидається о 4 ранку від вереску машинок "Формули-1" у день прямої трансляції Гран-прі Австралії.
3. вона може завести собі найменше у світі відро для сміття - і все одно воно завжди стоятиме напівпорожнім. Адже нікому заповнювати його пивними пляшками і тоннами кісток великої рогатої худоби.
4. Її кіт ходить по столах і ліжках із гордо піднятою головою, а не живе в дикому стресі та приниженні під диваном.
5. Сидячи на дієті, вона не відчуває танталових мук, відкриваючи холодильник. Найспокусливіше, що вона там знайде - півкіло пророщеного насіння полину схудлого. І жодних диверсій у вигляді розпусних сосисок, безсоромних пельменів і ковбасок-спокусниць.
6. Вона регулярно займається ранковою зарядкою, тому що ніхто не витріщається на її стрибаючі груди, червоне обличчя і старі треники.
7. Вона може слухати Love Radio - так! Love Radio, блін! На повну гучність, не тримаючи напоготові покаянний вираз обличчя "що ти, що ти, звичайно ж, я теж не сприймаю цю музику всерйоз"
8. Може лазити сайтами знайомств (просто так, з цікавості), не хвилюючись, що якийсь надмірно просунутий користувач її в цьому викриє.
9. Вона пересувається квартирою легко, не натикаючись раз у раз на громіздкі експонати будинку-музею Справжнього Чоловіка - сноуборди, дрилі, шини, косухи і ці, як їх #8230; болгарки.
10. Перебуває в щасливій упевненості, що болгарки - це самки болгарів.
11) Вона може перед сном наносити на обличчя і тіло максимально смердючі субстанції, не переймаючись тим, які це обличчя і тіло будуть на смак, якщо хтось збереться їх чергово поцілувати.
12. вона знає, що якщо в п'яту впився обрізок нігтя, то це свій рідний, імуносумісний обрізок.
13. Узятий у туалеті зразок друкованої продукції (узятий завдяки чистій випадковості, адже ми не читаємо в туалеті) буде милим жіночим журналом або, в крайньому випадку, мерзенним жіночим романом, а не каталогом мобільних телефонів за 200 #8230; рік.
14. Їй не дзвонить твоя мама, не дзвонить твоя мама, не дзвонить твоя мама, не дзвонить твоя мама #8230;
15. Вона може підбирати на вулиці і приводити в дім чоловіків і кошенят.
16. У разі поломки комп'ютера вона викликає розумного, симпатичного і сором'язливого колишнього однокласника. Пригощає його чаєм, сидить на столі в короткому халаті, насолоджуючись його рожевими вухами. А не слухає місяцями про те, що це чоловіча робота, яку дехто зробить, щойно буде час.
17. Вона перестає спізнюватися, бо ніхто не заміряє час її зборів із секундоміром.
18. Приносячи додому квіти, хвилюється про те, скільки вони простоять, а не про те, як пояснити, звідки вони взагалі взялися.
19. Умивається, не мучачись сумнівами - чи правда, що всі чоловіки іноді пісяють у раковину.
20. При слові "вечеря" думає про ресторан, а не про супермаркет.
21. Чомусь абсолютно не цікавиться новими технологіями позбавлення від хропіння. І не придумує дипломатичних способів впровадити ці засоби в життя.
22. Вона швидко і вправно міняє лампочку, без жодних роздумів про стратегічну помилковість своїх дій з погляду чесного поділу домашніх обов'язків.
23. Висить на телефоні як завгодно довго, не думаючи про те, що десь поруч у куточку плаче людина в безсилому бажанні кудись законнектитися і щось завантажити.
24. Ніхто не пере свої труси її 80-доларовим милом зі зволожувальною олією женьшеню.
25. Вона може їсти цукерки і на зло всьому світу жбурляти фантики за спинку дивана. Іноді нам страшенно хочеться це робити.
26. Вона невимушено приводить додому подружок, які мають нетактовність володіти третім розміром бюста при талії в 50 см.
27. Вона проводить собі епіляцію ніг у будь-якому місці квартири, а не тільки стоячи навпочіпки в тісній ванній із поганим освітленням.
28. Ходить голою без жодної задньої думки, сутулячись і не втягуючи живіт.
29. Вона взагалі куди менше готує, бреше і розшукує кришечки від зубної пасти.
30. Може в будь-який час із приємністю помріяти про той прекрасний день, коли ви з нею, нарешті, вирішите жити разом. Як розпізнати жінку