Забійна історія

Історія ця трапилася в ті давно забуті часи, коли відеомагнітофони були великою рідкістю і мої друзі зібралися на квартирі одного з них у віддаленому районі подивитися відео. Уже було далеко за північ, коли в господаря квартири пролунав телефонний дзвінок. Телефонував ще один спільний приятель, у якого виникла серйозна проблема. Річ у тім, що дівчина, за якою наш спільний приятель марно залицявся вже півроку, сьогодні погодилася, так би мовити, розділити з ним диво тілесного кохання. Проблема ж полягала в тому, що це диво ділити було рішуче ніде.

І тут приятель згадав про господаря квартири, в якій ми влаштували кінозал. У того батьки були у від'їзді і приятель благав його тимчасово надати житлоплощу для такого важливого побачення. Господар квартири пояснив, що вдома в нього вже перебуває група з 6 мужиків, яких подіти нікуди, оскільки метро зачинено, на тачку в них грошей немає, а надворі - зима, тому особливо не погуляєш. На наполегливі вмовляння приятеля було ухвалено рішення посприяти щастю закоханих і всій групі молодих людей сховатися у квартирі для того, щоб перечекати акт кохання.

Приятель обіцяв, що все займе не більше півгодини. Розсудивши, що півгодини - не час, народ став шукати відповідні притулки. Сховалися хто-де: у шафах, під диванами, один навіть для того, щоб було не дуже спекотно, роздягнувся і заліз на антресолі. Ключ, за домовленістю з приятелем, поклали зовні під килимок і в повній темряві стали чекати.

Хвилин за 15 у замку заскрипів ключ, двері відчинилися і з морозу увійшла наша "солодка парочка". Усі затихли в очікуванні. Що було далі між приятелем і його красунею залишаю на вашу уяву, тільки за хвилин двадцять процес було вдало завершено на загальне задоволення не лише тих, хто йому віддавався, а й тих, хто страждав заради любові в запорошених шафах і комірчинах.

Приятелеві вже не терпілося покинути квартиру, яка, як він знав, нашпигована людьми, тож він швидко вдягнувся і навіть відчинив вхідні двері на сходи. Дівчина одягалася не так швидко, і вона зав'язувала шнурки в той момент, коли протяг із шумом зачинив вхідні двері... Подальше ледве піддається опису, адже, вирішивши, що грюкіт дверима означає, що солодка парочка пішла, з усіх щілин почали вилазити чоловіки, які знудьгувалися в спілкуванні і гучно ділилися враженнями від акту, який тільки-но стався. При цьому, фрази на кшталт: "А ти чув, як вона стогнала на п'ятій хвилині?!!!" були, мабуть, найакуратнішими. Плюс до цього скрізь почали вмикати світло, шуміти і ходити розминаючи кінцівки. Німа сцена була в коридорі, коли туди вийшла вся ця кодла і побачила дівчину, яка хапає повітря ротом, і нашого приятеля кольору старих зелених шпалер. Наступне, що трапилося, на дівчину в одних трусах з антресолей вивалився хлопець, який там ховався. Далі був тільки КРИК!!! Забійна історія